Site-ul PROIS-NV este în curs de reconstructie.
Va asteptam in curand pe noul site!

“PHOENIX” – proiect POSDRU implementat de Asociația Esperando și SC 3ART SRL

Asociația Esperando și SC 3ART SRL, două organizații membre ale PROIS-NV implementează în parteneriat proiectul “PHOENIX”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 5 ”Promovarea măsurilor active de ocupare”, Domeniul major de intervenție 5.1 “Dezvoltarea și implementarea măsurilor active de ocupare în Regiunea Nord-Vest”.

Obiectivul general al proiectului este creșterea capacității de integrare pe piața muncii a 470 de șomeri, cu accent pe șomeri tineri, femei și șomeri de lungă durată, din regiunea Nord-Vest prin furnizarea sprijinului pentru noi competențe și promovarea culturii antreprenoriale, în vederea asigurării de oportunități sporite pentru participarea viitoare pe o piață a muncii modernă, flexibilă și inclusivă. Proiectul promovează activități relevante pentru dezvoltarea resurselor, contribuind pe deplin la crearea de capital uman, bine educat și competitiv, reprezentând elemente cheie în formarea unei baze de pornire în procesul de dezvoltare a societății, bazate pe cunoaștere. “Phoenix” va fi implementat pe raza județelor Maramureș, Satu Mare și Sălaj, unde vor fi organizate în total 18 cursuri, pe domenii precum: agent vânzări, șef fermă agrozootehnică, cofetar, formator, expert achiziții, manager proiect, antreprenori, TIC, îngrijitor bătrâni la domiciliu, contabil, construcții, consilier orientare profesională, etc.

Grupul țintă al proiectului este format din: 470 de persoane fără loc de muncă, provenind din mediul urban sau rural, 60 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, 30 de persoane inactive, 80 de șomeri, 125 de șomeri de lungă durată, 75 de șomeri peste 45 de ani, 45 de șomeri tineri, 55 de șomeri de lungă durată, tineri. Informații suplimentare și înscrieri: [email protected] și [email protected].

Cursurile PROIS-NV

PROIS-NV reprezentat în COMITETUL DE COORDONARE A MANAGEMENTULUI ACORDULUI DE PARTENERIAT 2014-2020 

COMITETUL REGIONAL NORD-VEST PENTRU PROBLEMELE ROMILOR

Flux de știri


Newsletter-ul PROIS-NV

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu ultimele ştiri și evenimente ale PROIS-NV.Vizitatori

348903