Site-ul PROIS-NV este în curs de reconstructie.
Va asteptam in curand pe noul site!

In_Cluj_Art – Concurs de tinere talente

Înregistrare video Spectacol In_Cluj_Art, partea 1

Înregistrare video Spectacol In_Cluj_Art, partea a 2-a

Material video (TVR Cluj, Emisiunea "Transilvania Policromă")

Material video (TVR Cluj, Emisiunea "Transilvania la zi", începând cu min. 43:21)

 

Eşti tânăr, ai talent și dorești să te afirmi? Participă la concursul de arte InClujArt! și arată clujenilor de ce ești în stare. E gratuit, e simplu și poți câștiga premii tari!

Prima ediţie a concursului In_Cluj_Art se va desfăşura în 17.11.2016 la Cinema Dacia din Cluj-Napoca (Str. Bucegi, nr. 11B, Cartier Mănăștur), găzduind 3 categorii de concurs: MUZICĂ, DANS și TEATRU. Momentele artistice vor aborda tema incluziunii sociale, sunt încurajate creațiile originale.

Concursul are caracter local având ca scop descoperirea și promovarea creativității tinerilor, sprijinirea incluziunii sociale prin cultură, crearea unui spațiu și context propice pentru stimularea spiritului competitiv, promovarea experienței artistice și dezvoltarea comunicării și a relaționării prin dans, muzică și teatru.

Spectacolul-concurs va fi organizat la Cinema Dacia din Cluj-Napoca (Str. Bucegi, nr. 11B, Cartier Mănăștur), în data de 17 noiembrie 2016, începând cu ora 18.00, iar decernarea premiilor, pentru primii clasați la secțiunile dans, muzică și teatru, va avea loc imediat după spectacol.

Toți concurenții vor primi diplome de participare, iar câștigătorii, premii în bani și alte beneficii. De asemenea pregătim și spectatorilor surprize plăcute oferite prin tragere la sorți.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Pentru a vă rezerva un loc sunteți invitați să completati până LUNI, 14 noiembrie 2016 formularul de înscriere disponibil AICI

PROGRAMUL este disponibil AICI.

Promovăm incluziunea socială în Cluj-Napoca și dezvoltarea unei atitudini sociale pozitive a tinerilor, bazată pe implicare activă, toleranţă, solidaritate şi respect faţă de grupurile vulnerabile din comunitate.

PREMII

Dintre momentele artistice finaliste, după spectacolul-concurs, juriul va desemna câștigătorii concursului, după cum urmează:

- Premiul pentru secțiunea MUZICĂ, în valoare de 1.000 lei
- Premiul pentru secțiunea DANS, în valoare de 1.000 lei
- Premiul pentru secțiunea TEATRU, în valoare de 1.000 lei

*****

ANUNȚURI ADMINISTRATIVE PENTRU CONCURENȚI

Se pot înscrie:

tineri cu vârste cuprinse între 15 și 25 ani care au domiciliul sau frecventează o instituție de învățământ în Cluj-Napoca, își asumă regulamentul concursului și sunt amatori, nu profesioniști.

Înscrierea la concurs se face până 24.10.2016 prin trimiterea fișei de înscriere pusă la dispoziţie de către organizatori, la adresa de mail [email protected]. Mai multe detalii (regulament, fișă înscriere etc.) sunt disponibile mai jos.

Înscrierile sunt acceptate în intervalul 27 septembrie 2016 - 24 octombrie 2016 (ultima zi de înscriere). 

Concursul este organizat de Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială (PROIS-NV) în cadrul proiectului In_Cluj_Art - Incluziune prin artă pentru tinerii clujeni, proiect realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca. Vă rugăm să urmăriți pagina de web www.prois-nv.ro privind noutățile publicate referitor la concurs.

!!! ANUNȚ (25.10.2016): datorită faptului că s-au înscris mai puține momente artistice decât ne-am așteptat, sâmbătă, în data de 29 octombrie NU va avea loc preselecția, ci toate momentele înscrise vor intra direct în Concursul cu premii (17.11.2016).

În data de 15 noiembrie 2016, în intervalul orar 15:00–18:00 concurenții vor putea participa la repetiția generală la Cinema Dacia, iar spectacolul efectiv va avea loc la aceeași locație în 17 noiembrie 2016, de la ora 18.00.

DOCUMENTE:

Prezentarea proiectului

Regulament concurs (19.09.2016)

Fișă înscriere

Juriul concursului In_Cluj_Art

Flyer In_Cluj_Art

Afiș In_Cluj_Art

Cursurile PROIS-NV

PROIS-NV reprezentat în COMITETUL DE COORDONARE A MANAGEMENTULUI ACORDULUI DE PARTENERIAT 2014-2020 

COMITETUL REGIONAL NORD-VEST PENTRU PROBLEMELE ROMILOR

Flux de știri


Newsletter-ul PROIS-NV

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu ultimele ştiri și evenimente ale PROIS-NV.Vizitatori

348252