Site-ul PROIS-NV este în curs de reconstructie.
Va asteptam in curand pe noul site!

Noutăţi

Workshop organizat în cadrul proiectului \"Curcubeu\"

1999-11-29

Ieri, 12.11.2015 a avut loc la Cluj-Napoca Workshop-ul pentru dezbaterea problemelor și constrângerilor legate de incluziunea persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile.

Peste 25 de persoane au participat la evenimentul organizat în cadrul proiectului „Centrul de Educație Timpurie Curcubeu”, implementat de Municipiul Baia Mare, prin Serviciul Public Asistenţă Socială, în parteneriat cu Asociația „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială” (PROIS-NV).

Proiectul Centrul de Educație Timpurie Curcubeu” urmărește facilitarea accesului familiilor vulnerabile social la servicii, pentru asigurarea armonizării vieții de familie cu viața profesională, prin crearea unui Centru Educațional de Educație Timpurie, care va furniza servicii integrate pentru copil și familie: de educație, de ocupare a forței de muncă și servicii sociale. Creșterea nivelului de informare și sensibilizare a comunității cu privire la aspecte legate de egalitatea de gen și avantajele participării femeilor pe piața muncii vor fi realizate prin intermediul unei serii de evenimente publice, concepute pe baza evaluării și analizei nevoilor specifice comunităților compacte de romi și difuzate la nivelul Regiunii Nord-Vest.

Proiectul „Centrul de Educație Timpurie CURCUBEU” este implementat pe o perioadă de 15 luni, respectiv 23.02.2015 – 30.04.2016, având o valoare de 1.608.886,13 lei. Informaţii suplimentare pot fi obținute la sediul Serviciului Public Asistenţă Socială, Str. Dacia nr. 1, Baia Mare, tel. 0262 – 211.949, fax 0262 – 211.959, e-mail: [email protected], Manager de proiect: d-na Romana OnețCursurile PROIS-NV

PROIS-NV reprezentat în COMITETUL DE COORDONARE A MANAGEMENTULUI ACORDULUI DE PARTENERIAT 2014-2020 

COMITETUL REGIONAL NORD-VEST PENTRU PROBLEMELE ROMILOR

Flux de știri


Newsletter-ul PROIS-NV

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu ultimele ştiri și evenimente ale PROIS-NV.Vizitatori

348449