Site-ul PROIS-NV este în curs de reconstructie.
Va asteptam in curand pe noul site!

Noutăţi

Târgul de produse CLUJUL INCLUSIV

2017-09-12

Clujenii sunt așteptați în perioada 13-14 octombrie 2017, la a patra ediție a Târgului de economie socială CLUJUL INCLUSIV, unde vor fi expuse spre vânzare produse realizate de persoane din categorii defavorizate. Evenimentul se va desfășura în Cluj-Napoca la Centrul de Cultură Urbană Turnul Croitorilor în intervalul orar 11.00-18.00.

Reprezentanții a peste 20 de organizații non-guvernamentale, instituții sau societăți economice iși vor expune, confecționa la fața locului produsele proprii. Este o ocazie unică să cunoașteți activitatea acestora și să cumpărați produse hande-made realizate de persoane aparținând grupurilor vulnerabile din România. Cumpărând produsele expozanților veți ajuta copii, tineri și familii aparținând grupurilor vulnerabile să depășească dificultățile prin care trec și veți sprijini dezvoltarea organizațiilor care le oferă suport.

Proiectul este realizat de Asociația Secretariatul Pactului Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială - STP-NV în colaborare cu Universitatea Babeș-Bolyai, - Facultatea de Sociologie și Asistență Socială și susținut de Primăria și Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca.Cursurile PROIS-NV

PROIS-NV reprezentat în COMITETUL DE COORDONARE A MANAGEMENTULUI ACORDULUI DE PARTENERIAT 2014-2020 

COMITETUL REGIONAL NORD-VEST PENTRU PROBLEMELE ROMILOR

Flux de știri


Newsletter-ul PROIS-NV

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu ultimele ştiri și evenimente ale PROIS-NV.Vizitatori

348903