Noutăţi

Curs Leadership

2017-09-18

Secretariatul PROIS-NV vă aduce în atenție faptul că mai sunt 4 locuri libere la următoarea serie a cursului de Leadership. 
 
Cursul se va desfășura în perioada 16-20 OCTOMBRIE 2017, zilnic în intervalul orar 11:00–17:00 la sediul ADR Nord-Vest (Cluj-Napoca, Calea Dorobanților nr. 3). Termen înscriere: 5 octombrie 2017, prin transmiterea formularului și documentației de înscriere la adresa secretariat@prois-nv.ro.

Formularul de înscriere este disponibil AICI.
 
Cursul se adresează persoanelor interesate să exerseze şi să-şi dezvolte comportamente specifice de conducere a unei echipe de muncă. Orele de curs sunt planificate în aşa fel încât participanţii să aibă ocazia să identifice propriile nevoi de formare, să-şi construiască un plan individual de dezvoltare şi, ulterior să identifice metode de monitorizare a propriului progres. În acest sens, întâlnirile faţă în faţă vor permite participanţilor să se familiarizeze cu principalele teorii ale conducerii, precum şi cu modul în care fiecare dintre acestea se traduce în practică. Un accent deosebit se va pune pe teoria conducerii funcţionale, datorită puternicii sale ancorări în comportamente specifice şi asociate cu sarcini specifice de muncă. O bună înţelegere a teoriei va permite ulterior participanţilor să relaționeze  eficacitatea  liderului cu funcționarea echipelor și organizațiilor într-o manieră dinamică și complexă, indiferent de domeniul de specializare. De asemenea, deşi cursul de faţă porneşte de la teoriile principale de conducere, activitatea de la întâlniri va fi preponderent orientată către discuţii şi exerciţii de grup sau exerciţii individuale. Ele vor permite participanţilor să reflecteze asupra activităţii şi experienţelor proprii, dar şi să beneficieze de experienţele celorlalţi participanţi. Sesiunile de curs sunt spaţiate în aşa fel încât participanţii să poată aplica în activitatea lor curentă ceea ce se discută la curs şi ulterior să poată obţine feedback în discuţiile de grup.
 
Lector: lect. univ. dr. Cătălina Oțoiu
Condiții de acces: studii superioare finalizate
Certificare: certificat ANC (autorizație 12/1943/2015)
Tarif:
300 Lei / cursant – participanți care reprezintă organizații cu cotizația PROIS-NV plătită la zi (anul 2017)
500 Lei / cursant în cazul organizațiilor cu cotizații restante. Cursurile PROIS-NV

PROIS-NV reprezentat în COMITETUL DE COORDONARE A MANAGEMENTULUI ACORDULUI DE PARTENERIAT 2014-2020 

COMITETUL REGIONAL NORD-VEST PENTRU PROBLEMELE ROMILOR

Flux de știri


Newsletter-ul PROIS-NV

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu ultimele ştiri și evenimente ale PROIS-NV.Vizitatori

343530