Site-ul PROIS-NV este în curs de reconstructie.
Va asteptam in curand pe noul site!

Noutăţi

Spectacol de dans, muzică și teatru – „In_Cluj_Art” | Joi, 2 noiembrie, ora 18:00

2017-10-26

Secretariatul PROIS-NV are deosebita plăcere să vă invite să luați parte în data de 2 noiembrie 2017 la un spectacol deosebit de dans, muzică şi teatru în cadrul celei de-a doua ediţii a Concursului de tinere talente “In_Cluj_Art” (www.inclujart.ro), organizat de de Asociația STP-NV în parteneriat cu „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială” (PROIS-NV).

Evenimentul va fi organizat la Cinema Dacia din Cluj-Napoca (Str. Bucegi, nr. 11B, Cartier Mănăștur) începând cu ora 18.00, iar decernarea premiilor, pentru primii clasați la secțiunile dans, muzică și teatru, va avea loc imediat după spectacol.
 
Toți concurenții vor primi diplome de participare, iar câștigătorii, premii în bani și alte beneficii.
 
Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Pentru a vă rezerva un loc sunteți invitați să transmiteți un mail la adresa [email protected] cu numele și organizația Dvs. până MIERCURI, 1 noiembrie 2017.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „In_Cluj_Art - Incluziune prin artă pentru tinerii clujeni”, proiect implementat de Asociația STP-NV în parteneriat cu „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială” (PROIS-NV) și realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca. Detalii: www.inclujart.roCursurile PROIS-NV

PROIS-NV reprezentat în COMITETUL DE COORDONARE A MANAGEMENTULUI ACORDULUI DE PARTENERIAT 2014-2020 

COMITETUL REGIONAL NORD-VEST PENTRU PROBLEMELE ROMILOR

Flux de știri


Newsletter-ul PROIS-NV

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a fi la curent cu ultimele ştiri și evenimente ale PROIS-NV.Vizitatori

348903